Szerintetek finom lehet, ha egy gombóc fagyit rakok a kólába?
Figyelt kérdés
A Két pasi megy egy kicsiből van az ötlet. Van aki már kipróbálta?2017. jan. 6. 12:28
1/8 anonim válasza:
Hasmenés garantált. Amúgy meg ha ki akarod próbálni: mennyi 2 dl kóla? 100 Ft. Gömb fagyi 180. Csináld és mondd el, hogy mennyi idő múlva kellett wc-re menni.
2/8 anonim válasza:
Szerintem abba nem illik.
Kávéban, kakaóban fini, vagy gyümölcs shakeben.
De szénsavas üdítőbe nekem nem túl kívánatos.
De ha téged érdekel, nyugodtan próbáld ki.
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy finom lehet! :)
Nyáron majd én is kiakarom próbálni!
Coca-Colába tennék vanília fagyit, vagy citrom fagyit, vagy lime fagyit. Ezekkel szerintem jól működhet.
De más milyen ízű fagyikkal is megpróbálhatod.
Ez az ital létezik, szóval, biztos jó lehet. Nekem tuti ízleni fog! :D
Colával is olyan lehet kb. mint mondjuk a jeges kávé, vagy a jeges csoki, meg a jeges limonádé vagy a jégkása.
4/8 anonim válasza:
Egyszer egy svájci cukrászdában kértem pezsgős eperfagyi kelyhet. Talán a nyelvtudásom, talán a fantáziám volt kevés, de azt hittem, hogy kapok egy eperfagyival tömött, kevés pezsgővel megloccsintott kelyhet... ehelyett pezsgőben úszó, egy szem eperfagyit hoztak ki. Nem voltam boldog tőle, nem ízlett. Szénsavas cukor, de rossz az állaga, meg minden. Brrr, én nem tenném kólába de az én vagyok.
5/8 anonim válasza:
amerikában a kólába tett vaníliafagyi elég népszerű, coke float a neve. én még sosem ittam, de nagyon szívesen kipróbálnám, szerintem finom lehet. próbáld ki és írj, hogy milyen lett.
6/8 anonim válasza:
Én ki nem állhatom a kóla ízét (a többi hasonló cukros löttyöt sem szeretem), nem rontanám el vele a fagyit :D
Mindenesetre próbáld ki, max nem ízlik, sokat nem buksz rajta :)
7/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm A kólát kizárólag vaníliafagyival issza (eszi?).
8/8 anonim válasza:
Szerintem jó lehet, nyáron majd én is kipróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!