Zabot mivel egyem, hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
Lehet rossz kategóriába írom a kérdést.
Viszont vízzel nem nyűgözött le az íze.
Szeretném kicsit feldobni, szívesen hallgatok bevált praktikákat és ötleteket is, hogy mivel egyem és hogy milyen mennyiségben.
2020. febr. 20. 19:57
11/16 anonim válasza:
B+!!!!! A zabot milyen formában eszed?????
12/16 anonim válasza:
Sütinek, palacsintának csinálom meg, vagy műzlinek (sütőben). Kásaként ehetetlen számomra.
13/16 Sunshinedoll válasza:
Én fele víz fele növényi tejjel csinálom, és fahéjat, fehérjeport vagy mogyoróvajat illetve gyümölcsöket szoktam beletenni. Ha unom, akkor smoothie-ba turmixolok egy keveset.
14/16 anonim válasza:
szintén főzés nélkül, de nyilván főzve is működne, csak reggel francnak sincs kedve főzőcskézni:
zab, chiamag (ez kihagyható, emiatt ne vegyél), tej vagy kókusztej, egy kis méz, egy-két csepp vaníliaaroma, fahéj, este összekeverem és lefedve bevágom a hűtőbe, reggelre kész van. Ha nincs otthon friss gyümölcsöm akkor még este teszek a tetejére szárított epret, ha van valami friss, akkor reggel azt beledarabolom.
15/16 Béla211 válasza:
Én a zabpehelyet mézzel elkevert görög joghurtba szoktam belekeverni. Egy kis fahellyal pirított dióval. De más mag is mehet bele néha még tök magot is szoktam bele tenni. Persze azt is előtte pirítom. És teszekhoza apróra vágott friss gyümölcsöt vagy aszat gyümölcsöt.
16/16 anonim válasza:
Növényi tejjel szoktam zabkását főzni. Bármilyen gyümölcs, mag mehet bele, kedvencem a banános, almás-fahéjas, illetve fagyasztott bogyós gyümölcsöket is szoktam bele dobálni. Teszek hozzá chia magot, mogyorót, diót, mandulát, kesudiót, lenmagot, búzacsírát, ami van otthon, ízlés szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!