Csajok, lányok, fiúk vagy aki tis segíteni hogyha teát szeretnék főzni akkor mennyi cukrot és citromot szoktatok v. / kell rakni, hogy megmaradjon a tea íze és finom legyen?
A kamillába nem szokás citromot tenni, cukrot is csak akkor, ha hashajóként akarod inni.
Az meg, hoyg NEKED mennyi cukorral/citrommal ízlik akármilyen tea, azt csak te tudod kikísérletezni.
Nálunk a párom 1 liter fekete teába 3 púpos evökanál cukrot tesz és fél citromot, én meg egyikböl sem semmit - szóval elég nehéz általánosan mondani bármit is
A teát üresen iszom, ahogy kell, igaz, az valódi, teafüves tea. A kamillának mindegy, tetszőleges formában utálom, gyerekkorom óta.
Néha rámjön a gyerekkori édes, citromos teaivás, akkor ízlés szerint teszek bele saját préselésű citrancslevet és xilitet. Nagyon keveset, mert az én ízlésem ilyen. Ezt kell figyelembe venni. Nincs olyan, hogy mennyi kell, ízlés dolga.
A fekete tea egyáltalán nem hasonlít a kávéra :D
Én azt szeretem legjobban. Normális tea íze van.
0 cukrot és 0 citromot :D
A JÓ teába nem kell SEMMI :)
Én cukorral és mézzel is szoktam inni a teát. Néha öntök bele citromlevet is.
2-3dl-es bögrébe 3-4 teáskanál cukrot szoktam tenni. Mézből többet, 4-5 teáskanállal.
Citromléből 1-2 löttyintésnyit. Abból keveset. Kb. olyan 2-3 teáskanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!