Ez szerintetek így finom lehet? Jó lesz így?
Figyelt kérdés
Holnapi kaján gondolkozom és azon gondolkozok hogy ha ezt így megcsinálom jó lehet e?
A következőre gondolok:
Csinálok egy mezei töltött csirke mellett. Sajttal sonkával megtöltöm baconbe becsavarom.
Mellé csinálnék egy zöld fűszeres mustáros mártást.
na most kétféle képen gondolta:
1: vagy azt csinálnám hogy a sütőbe elkezdem sütni a csirkemellet, majd amikor már majdnem kész akkor szépen ráöntöm a mártást
2:külön kisütöm és tálaláskor csak simán ráteszem a mártást.
vélemény szerintetek?
2017. dec. 5. 16:51
2/3 anonim válasza:
Én nem sütném vele, mert a mustáros mártás nem szép , ha megsül. A baconos csirke úgy néz ki jól, ahogy van, a bacon szépen átsülve.
Én mellé tenném tálaláskor kis tálkában a mártást, bármilyen is legyen az.
Aki fogyasztja, majd maga megcsorgatja/megkeni vele.
3/3 anonim válasza:
Én inkább szilvakompótot vagy csatniszerű, sűrű, fűszeres szilvalekvárt adnék mellé, a csirkéből pedig kihagynám a sonkát, fölösleges, camembert-sajttal tölteném. Úgy sütném, hogy a bacon ropogós legyen a végén, ehhez le kell közben önteni alóla a lét, ami a csirkéből kisül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!