A mascarponét lehet helyettesíteni krémsajttal?
Ha tiramisut akarsz akkor felejtsd el.
Van olyan amivel lehet, de nálunk is belefutottak, hogy ismerős receptje alapján a szülők natúrsajtból csinálták.
A kutyáiknak volt egy jó napja.
De nekünk valahogy nem jött be a sós kakaós amaretto.
Ha tiramisut akarsz akkor felejtsd el.
Van olyan amivel lehet, de nálunk is belefutottak, hogy ismerős receptje alapján a szülők natúrsajtból csinálták.
Én savanyú krémsajtot vettem múltkor, de azt se jutott eszembe édességbe rakni, mint a mascarponét... A sós még kevésbé alkalmas rá, hacsak nem egészen érdekes az ember ízlése (én édes krémet készítek az egészen brutálisan sós földimogyoróból, nekem egész jó, a párom szerint borzalmas. de a nutellát is mindig sós ropival ettem, a sós karamellt is szeretem :D bár azt sokan. de sós tiramisut még én se akarnék enni).
Nagyon másak, használd el valami sós ételbe inkább.
Mi oreos muffint csináltunk, de ott a receptben krémsajt volt. (hozzáteszem német recept és német krémsajt, aminek köze nincs a mienkhez, inkább lágy túrószerű)
Úk a käsekuchen-hez használják, kb fele annyiba kerül mint a mascarpone, de tudni kell hogy ez is savanykás)
Aki meg lepontozta a tapasztalatot (sós sajttal tiramisu), leírhatná hogy mi baja a válasszal? Gondolom csak egy frusztrált alulfizetett proliról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!