A zacskós salátamix milyen párolva?
Figyelt kérdés
Szoktátok párolni, olajon sütni ezeket az összevagdalt salátákat? Milyenek elkészítve, nem rontja el őket a hőkezelés?2020. jan. 21. 16:36
1/9 anonim válasza:
hát nézd. Káposztát ettél már párolva talán káposztás tésztán, én ettem salátalevest is.spenót?..hát olyan fonnyadt, összecsoffadt levél volt. ami a levesnek jól állt.
2/9 A kérdező kommentje:
Teszek vele egy próbát. Gyakran veszek ilyet, de nagyon unom már a hideg (olajos, mustáros, akármilyen) verziókat. Arra gondoltam, hogy megpárolok olajon egy kis húst, aztán rádobom a keveréket, fűszereket, és így lesz egy zöldséges-húsos egytálétel.
2020. jan. 21. 16:53
4/9 anonim válasza:
osszeesik, szerintem nincs ertelme, a levelek osszetoppednek. probalj mas fajta salatat csinalni ha mar unod, tok jo es laktato valtozatok is, akar meleg salatak is. par perc osszedobni oket.
5/9 anonim válasza:
Nem jó ötlet, csak kimegy belőle a víz és összezuhan. Jobb nem lesz.
Saláta + hús jó ötlet.
7/9 anonim válasza:
Bármi ilyen készítmény párolva szörnyű, kisütve meg kimegy belőle a nedvesség és apróra összeesik.
8/9 anonim válasza:
Vannak fagyasztott zöldségek, erre valók,,miért nem parolod meg azt?
9/9 anonim válasza:
Szar.
Vegyél valami serpenyős zöldség keveréket, azt pár csepp forró (nem szűz) olívaolajon forgasd át, fűszerezd és kész. Maradjon ropogós, a glazírozás (merthogy így hívják) ne legyen több 1-2 percnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!