Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csicseriborsót párolva is el...

Csicseriborsót párolva is el lehet készíteni?

Figyelt kérdés

[link]


Ezt láttam és arra gondoltam, ha előző nap 24 órára beáztatom a csicseriborsót, akkor párolva is elkészíthetem? Ugyanolyan lesz? Tehát készíthetek belőle hummuszt is? Így mennyi ideig kell párolni?


2018. márc. 12. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez már meg van párolva, sőt áztatni sem kell már.

Készíthetsz belőle egyből humuszt.

2018. márc. 12. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de én úgy gondoltam, hogy száraz csicseriborsót vennék és azt párolnám, hogy ilyet kapjak.
2018. márc. 12. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Párolhatod persze csak hosszab idő lesz mintha megfőznéd.
2018. márc. 12. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
jajj, pedig reméltem, hogy hamarabb elkészül. HA 24 óráig áztatom, akkor is?
2018. márc. 12. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szárazbhüvelyeseket nem lehet párolni, meg értelme sincs
2018. márc. 12. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy minek nevezed- párolásnak vagy főzésnek-meg kell neki adni azt az időt, amikorra teljesen puha lesz.Az áztatás abban segít, hogy gyorsabban puhuljon, de ez nagyon relatív, és csodára sem számíthatunk.
2018. márc. 13. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Miért emeled ki mindig újra a kérdést!?!?!?!


Már kaptál válaszokat, és ezentúl is csak ugyanezt lehet írni rá!

2018. márc. 27. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!