Ha olyan grillcsirkét szeretnék készíteni mint a grillcsirkés bódékba kapható milyen fűszereket kell használjak? Átlagosan mennyibe kerül egy egész csirke? Vajjal vagy zsirral kenjem be a csirkém?
Én dolgoztam olyan helyen, ahol grillcsirkét sütöttek.
Egy tálban össze volt keverve pirospaprika és só, némi étolajban. Ezzel lett átkenve a csirke és kész.
Ha egy picit ízesebbre szeretnéd, lehet hozzá tenni kevés fokhagymát és őrölt borsot.
Igy van, sőt a csirke is a leghitványabb, amit már nem tudnak eladni, semmire se jó.
Na az jó grill csirkének.
#3
Ha olyant szeretnél, mint amilyet készen árulnak, akkor olajjal csináld!
És minél kisebb csirkét vegyél, mert az való grillezni.
A hűtőpultban szokott lenni, rá is van írva, hogy grillcsirke. Ha hentesnél veszed, akkor mondd meg neki, hogy grillezni fogod, aszerint adjon!
Egy serpenyőben, lábasban, tepsiben kisütött csirkénél, csirke daraboknál jobb nincs a világon, amit az ember jó ropogósra süt étolajban.
SE a tescos (fűszeres), sem pedig a spar (natúr) grill csirkéjéért nem vagyok oda, sőt, lenyelni sem tudom, olyan undorító. Mintha főve lenne, vagy félig nyers lenne. Az íze sem olyan, akárhogy is turbózzák, mint az otthon megsütött sült csirke íze.
Egész csirkét, majdnem mindennap kapok a sarki boltba lesárgázva, 7-800 ft-ért. A grill (nyers) sem kerül sokkal többe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!