A brokkolit nyersen, vagy egy párolva tegyem a pizzára? Köszi. Esetleg, ha valakinek van receptje azt is megköszönöm.
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 13:53
1/2 anonim válasza:
Én nyersen szoktam, így nemlesz pempő a végeredmény, hanem lesz textúrája is.
2/2 anonim válasza:
Feltétlen nyersen, kisebb rózsákra szedve, vagy esetleg a nagyobb rózsákat hosszában felezve.
Ha megpárolod, akkor brokkolpép lesz rajta, ami minden csak nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!