Tudnátok nekem recepteket adni, írni, hogy brokkolit hogyan lehet elkészíteni?
Nekem a nagy kedvencem a csőben sült brokkoli Volt.
Megpróbáltam magam is csinálni a következő képpen.
Megfőzöm sós vízben, majd tűzálló edénybe teszem, csinálok besamelt (lisztből egész világos rántást csinálok, majd tejet öntök rá, besűrítem), ezzel leöntöm, majd jó megszórom sajttal és be a sütőbe, amíg rápirul a sajt.
Esetleg lehet úgy is csinálni, hogy tejfölt kicsit meghigítani tejszínnel hogy folyékony de sőrő maradjon, kis teáskanál mutár bele, 1 tojás sárgája, a fehérját kemény habbá verjük, só, Bors bele, és ezt keverjük össze a brokkolival, tetejére sajt és mehet a sütőbe.
Én is krémleves szoktam belőle csinálni, vagy az előttem írt csőben sült brokkolit. Tényleg nagyon finom.
A csőben sült ne ijesszen meg, egyszerűen sütőben sütésről van szó.
#3 & #4 kitűnőek !! :D én is szoktam !! :D
+ rántva nagyon szereti a család. !! ;) de ne feledd előtte egy kicsit megfőzni !! :D
Illetve zöldséges rizottóba is szoktam tenni, apróbbra ( kb mint a zöldbab ) vágva !! :D
Kb.ennyi
En inkább kremlevest szoktam levesgyonggyel belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!