A 100%-os narancslében, kétszer annyi cukor van, mint a 25%-osba. Akkor melyik az egészségesebb?
A narancs a legegészségesebb. :)
Egy italnak nem csak a cukortartalma dönti el, hogy egészséges-e vagy sem. Fontos tényező, hogy a 25%-osnál mi teszi ki a maradék 75%-ot a vizen kívül. Édesítőszer, adalékok? Az se túl jó.....
De ha mondjuk veszed a 100%-os narancslevet, és felhígítod vízzel házilag 25%-osra, akkor a 25%-os lesz jobb.
Fogyás szempontjából nyilván a levesebb cukor tartalmú a jobb.
Egészség szempontjából pedig nyilván a 100%-os. Az kvázi olyan mintha megennél egy narancsot. Ha nem fagy fanatikus kalória számláló akkor nyilván a 100%-osat igyad.
Mitől lesz A étel egészségesebb, mint B?
Amíg ezt nem tudod megválaszolni, addig ilyen hülyeségeket is fölösleges kérdezni.
Nem akarlak kiábrándítani, de a 100% narancs sem olyan egészséges, mert általában sűrítményből van.
Úgyhogy amint az első írja.
Igazából a gyümölcs elfogyasztása a legjobb. Erről van egy jó kis leírás, hogy miért:
A nem a cukor az egészségtelen hanem az életmódotok.
Ajánlom figyelmetegbe, hogy Sch. Norbi most vesztett pert a sok emberbetegítő "zöldség" kapcsán amit összehord.
Egyébként a finomított cukor egészen más mint a nád vagy a fruktóz.
A NEM 100%-ost édesítik ócsó' cukorral jellemzően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!