Melyik a kaloriaszegényebb/ legkevésbé hízlaló/ egészségesebb: fehér cukor, nádcukor, méz vagy édesítő?
Figyelt kérdés
melyik a legjobb ha süteménybe szeretnem tenni?lightos fogyókúrán vagyok.a mázba/krémbe is ugyan azt tegyem?2013. szept. 26. 16:46
1/6 anonim válasza:
A xilit a legjobb, csak az sajnos egy süteménnyi mennyiségben szinte megfizethetetlenül drága. (Minimum 2000 ft egy kiló, és annyi kell belőle mint a cukorból.)
Az egyes cukorfajták közt nincs lényeges különbség, és ilyen szempontból a méz se megoldás, mert annak is a túlnyomó része cukor.
2/6 anonim válasza:
Az itt most reklámozott stevia sem rossz.
3/6 anonim válasza:
Hát én nem tom, de az édesítőben amit én használok 0-hoz közelít a kalória tartalom. És pár száz forint. Nem kérdés, az édesítőszerben messzemenően kevesebb van.
4/6 anonim válasza:
Ezek közül az édesítő.
édesítő<nádcukor<méz<fehér cukor
5/6 anonim válasza:
Az édesítőszerekkel az a baj, hogy rendkívül erősen savasítanak.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen akkor süteménybe az édesítő a legkevésbé hízlaló!valaki arányokat kb. esetleg?
2013. szept. 27. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!