Cukor helyett milyen természetes édesítő szerek vannak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 09:15
1/23 anonim válasza:
Stevia! Mi már régóta csak ezt használjuk.
2/23 anonim válasza:
A cukor természetes édesítőszer.
4/23 anonim válasza:
"A steviol glycoside-ok, az aszpartámmal ellentétben, fõzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le"
Pld itt van egy hazugság! Nincs olyan szerves anyag ami hő hatására nem szenvedne változást és pH hatására se!
6/23 anonim válasza:
stevia , az tényleg cukros ízű és cukorbetegek is használhatják
7/23 anonim válasza:
google-ban talált cikkből
1. Méz – egészségesebb, mint a cukor. Tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek jótékonyak az emberi szervezetre.
2. Kék agavénektár – nagyon édes az íze, viszont alacsony glikémiás indexű, ami megakadályozza a vércukorszint hirtelen megemelkedését.
3. Sztevia – levelei több százszor édesebbek, mint a cukor, ráadásul nem tartalmaznak 1 kalóriát sem. Használhatja ezeket frissen vagy szárítva, kávéba, teába vagy sütéshez. Japánban a sztevia a legelterjedtebb cukorpótló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!