Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik vasarlasi mod a hasznos...

Melyik vasarlasi mod a hasznosabb szerintetek? Ti hogyan csinaljatok?

Figyelt kérdés

Fizetes utan nagybevasarlast tartani , hogy legyen minden es teli legyen a huto, fagyaszto, kamra, polcok. Mindezt ugy, hogy par hetre vagy akar egy honapra legyenek elegendoek az elelmiszerek.

Vagy: mindig csak annyit vasarolni, amennyi epp az aznapi eveshez kell (reggi, ebed , vagcsora, munkaba/ suliba) ?

2017. aug. 18. 17:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Attol fugg meg birod-e allni a zabalast. En csak 1-2 napra vasarolok, mert ha betarazok kajabol egy hetre, akkor 3 nap alatt megeszem, olyan falank vagyok.
2017. aug. 18. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Tehat nekem nem eri meg egyszerre nagymennyisegu kajat venni, mivel hamarabb elfogyna, mint kene, ezert tobb penz menne el etelre, mint amennyi szukseges. Meg el is hiznek.
2017. aug. 18. 18:07
 3/13 A kérdező kommentje:

Csak ilyenekre gondoltam mint krumpli, hagyma, fuszerek, olaj, teszta, liszt, tojas, cukor, tej szoszok, fagyasztott zoldseg gyumolcs, husok, kenyer, vaj, stb... ki mit szokott meg otthon tartani attol fugg.

Amikbol osszelehet rittyenteni egy vacsorat ha ugy van, es nem kell meg elszaladni a boltba fel kilo krumpliert ,

2017. aug. 18. 18:13
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
A nagybevásárlás éri meg jobban. Egyszerre több adagot főzök, és lefagyasztom. De muffin, bukták is vannak mindig a fagyasztóban. Kenyeret itthon sütök. Sajtot , szalámit minőségit veszek, parízert soha. A virsli is eláll a fagyasztóban.
2017. aug. 18. 18:36
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Hetente egyszer, menütervre vásárolni. Tartós dolgokat akkor, amikor leárazás van (liszt, krumpli stb) nagyobb mennyiségben.
2017. aug. 18. 18:48
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Hetente többször vásárolok, ha valami akciós és eláll akkor nagyobb mennyiségben (akár egész hónapra). Diétázom így pontosan tudom miből mennyi fog elfogyni, de mivel ráérek hetente többször vásárolni, ezért kivárom az akciókat a nagyobb mennyiségek vásárlásával. Ha nem lenne időm, havonta 1-2x csinálnék egy nagyobb bevásárlást.
2017. aug. 18. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

Én mindig veszem, amiből már kevés van, folyamatosan több hónapra elég étel van itthon (persze ez tartós élelmiszerből, nem lenne poénos hónapokig nem menni boltba, már egy hét is necces, a zöldségek miatt).

Szeretem is így, de eleve nagyobb kiszerelésben vásárolok a webről, viszonylag olcsón. Kókuszreszeléket pl. 5 kilót veszek egyszerre. Mazsolát is minimum ennyit, az nagyon fogy. Kakaót is kilószámra.

Hogy mi a hasznosabb? Emberfüggő. Én el nem megyek a boltba, a legközelebbi Coop és 2 órát venne el az út... De oda sosem járunk, drága és nincs választék. De nem is szeretek naponta boltba járni, az engem nem szórakoztat.

Nyilván aki friss kenyeret vesz meg még romlóbb ételeket, annak más. Én alapanyagokat veszek, a zöldség, gyümölcs a legromlandóbb, utána jön a sajt, tojás s utána a tartósabb élelmiszerek. Tejféle kell? Csinálok. Kenyér kellene (bár nem kell)? Sütünk. Ez teljesen más stílus.

2017. aug. 18. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Én minden nap megyek vásárolni mert hol ez hol az fogy ki ezek kis vásárlások .nagyott fizetéskor csinálok.
2017. aug. 19. 06:09
 9/13 anonim ***** válasza:
94%

Heti egyszer vásárolok

Az alap élelmiszert ( konzerv, liszt, cukor, száraz tészta), hüvelyeseket(bab borsó lencse) mindig akkor, amikor felbontottam az utolsó zacskóval. Általában van egy alap készlet, amit akkor pótolok, ha a kamrából kihoztam az utolsó csomagot.

2017. aug. 19. 06:43
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Tekintve, hogy nincs autónk, így nem csinálunk nagybevásárlást, mert nem tudnánk elhozni miben a cuccokat.
2017. aug. 19. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!