Az Abonett kenyér miért hasznosabb, mint a sima kenyér?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy a fehér kenyér rossz, de hozzá képest nem értem miért annyira sokkal jobb az Abonett. Azon felül, hogy a gyártónak nagy haszna van belőle.
Ugyanúgy búzából készül, annyi, hogy talán könnyebben emészti a szervezet. De akkor csak ez lenne a titka, hogy ezért nem hizlal? Pedig a táblázata szerint bőven van abban is kalória, meg szénhidrát.
2013. jún. 11. 19:47
1/1 Archi^^ válasza:
Az abonett teljes kiőrlésű gabonából készül, nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!