Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pirítós vagy sima kenyér...

Pirítós vagy sima kenyér szelet? Ki melyiket szereti jobban? Miért?

Figyelt kérdés
Én a pirítóst jobban szeretem, már a hangja miatt is, mert olyan jól ropog, mikor beleharapok. Másrészt pedig azért, mert lehet, hogy csak saját magamat csapom be ezzel, de mintha jobban jóllaknék a pirítóssal.
2011. febr. 14. 11:09
 1/9 anonim válasza:
49%
Attól fögg.Ha például a kenyér friss naon és érezni a jó illatát akkor simán de ha mán lassan lejár mán egy hetes ak pirítós.
2011. febr. 14. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen kenyér. Ha fehér, akkor inkább pirítva, a zsemlét pedig melegszendvicsnek.

(Engem nem laktat jobban, bármennyit meg tudok enni belőle...)

Ha valamilyen magvas vagy barna vagy tk., akkor pirítás nélkül szeretem.

2011. febr. 14. 11:42
 3/9 anonim válasza:
100%
Én is a piritóst kedvelem jobban, de csak enyhén piritom, hogy kicsit meleg legyen, a nagyon száraz kenyeret nem eszem meg.
2011. febr. 14. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Mindkettőt egyformán szeretem. Valamihez a pirítóst szeretem jobban, valamihez meg nem.
2011. febr. 14. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mind a kettőt imádom.

Pörkölthöz, egytál ételhez a friss, puha kenyeret tudom elképzelni, de a mártogatós kajákhoz (pl.:padlizsánkrém), olasz előételekhez a pirítóst. És egyszerűen mennyei fokhagymával, vajjal melegen...vagy lekvárral.

Üdv!

ui.:az étel szabja meg, hogy mikor melyik jön be éppen

2011. febr. 14. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam mindenképpen kenyér. A pirítóst nem annyira szeretem.
2011. febr. 14. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
piritós.
2011. febr. 16. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Pirítós:) Egyértelmű, néha még a tök friss kenyeret is megpirítom. Viszont azzal kevésbé lakok jól: míg egy sima kenyérből egy szelet is elég, addig pirítósból akár 2-3 szeletet is meg tudok enni (főleg kefirrel, vagy vékony szeletelt sajttal*.*)
2011. febr. 16. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Sima kenyér.

Angliában megutáltam a piritóst :D

2011. febr. 16. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!