Pirítós vagy sima kenyér szelet? Ki melyiket szereti jobban? Miért?
Figyelt kérdés
Én a pirítóst jobban szeretem, már a hangja miatt is, mert olyan jól ropog, mikor beleharapok. Másrészt pedig azért, mert lehet, hogy csak saját magamat csapom be ezzel, de mintha jobban jóllaknék a pirítóssal.2011. febr. 14. 11:09
1/9 anonim válasza:
Attól fögg.Ha például a kenyér friss naon és érezni a jó illatát akkor simán de ha mán lassan lejár mán egy hetes ak pirítós.
2/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen kenyér. Ha fehér, akkor inkább pirítva, a zsemlét pedig melegszendvicsnek.
(Engem nem laktat jobban, bármennyit meg tudok enni belőle...)
Ha valamilyen magvas vagy barna vagy tk., akkor pirítás nélkül szeretem.
3/9 anonim válasza:
Én is a piritóst kedvelem jobban, de csak enyhén piritom, hogy kicsit meleg legyen, a nagyon száraz kenyeret nem eszem meg.
4/9 anonim válasza:
Mindkettőt egyformán szeretem. Valamihez a pirítóst szeretem jobban, valamihez meg nem.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én mind a kettőt imádom.
Pörkölthöz, egytál ételhez a friss, puha kenyeret tudom elképzelni, de a mártogatós kajákhoz (pl.:padlizsánkrém), olasz előételekhez a pirítóst. És egyszerűen mennyei fokhagymával, vajjal melegen...vagy lekvárral.
Üdv!
ui.:az étel szabja meg, hogy mikor melyik jön be éppen
6/9 anonim válasza:
Nálam mindenképpen kenyér. A pirítóst nem annyira szeretem.
8/9 anonim válasza:
Pirítós:) Egyértelmű, néha még a tök friss kenyeret is megpirítom. Viszont azzal kevésbé lakok jól: míg egy sima kenyérből egy szelet is elég, addig pirítósból akár 2-3 szeletet is meg tudok enni (főleg kefirrel, vagy vékony szeletelt sajttal*.*)
9/9 anonim válasza:
Sima kenyér.
Angliában megutáltam a piritóst :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!