Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért hízlal kevéssé a pirítós...

Miért hízlal kevéssé a pirítós/kétszersült mint a friss kenyér?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

mért hízlalna kevésbé? a pirítós ugyanolyan kenyérből van, attól hogy megsül és kevesebb lesz a nedvesség benne az összetétele nem változik..

egyébként a kenyeret célszerű alapból hanyagolni, és akkor nem kell iyleneken gondolkozni :)

2009. ápr. 15. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Azert nem hizlal mert megegeted az elesztobakteriumokat!SOKKAL egeszsegesebb a jol megpiritott kenyer,mint barmi mas!
2009. ápr. 15. 03:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
100%
Nem hizlal kevésbé, csak egészségesebb és könnyebben/gyorsabban emészthető
2009. ápr. 15. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudsz belőle annyit enni, mint a finom meleg puha fehér kenyérből.
2009. ápr. 15. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!