Miért hízlal kevéssé a pirítós/kétszersült mint a friss kenyér?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 22:07
1/4 anonim válasza:
mért hízlalna kevésbé? a pirítós ugyanolyan kenyérből van, attól hogy megsül és kevesebb lesz a nedvesség benne az összetétele nem változik..
egyébként a kenyeret célszerű alapból hanyagolni, és akkor nem kell iyleneken gondolkozni :)
2/4 anonim válasza:
Azert nem hizlal mert megegeted az elesztobakteriumokat!SOKKAL egeszsegesebb a jol megpiritott kenyer,mint barmi mas!
3/4 anonim válasza:
Nem hizlal kevésbé, csak egészségesebb és könnyebben/gyorsabban emészthető
4/4 anonim válasza:
Nem tudsz belőle annyit enni, mint a finom meleg puha fehér kenyérből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!