Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A félbarna kenyér mostanában...

A félbarna kenyér mostanában miért olcsóbb, mint a fehér?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Amióta emlékszem az árakra, mindig is olcsóbb volt.
2011. okt. 21. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindig is olcsóbb volt,azért mert korpa is van benne. Ami a hiedelemmel ellentétben nem egészséges. A gabona héja vegyszerrel is szennyezett lehet,és poros is.
2011. okt. 21. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!