Miért egészségesebb a barna kenyér mint a fehér kenyér?
A fehér kenyérben rengeteg adalékanyag van, így nem egészséges. (adalékanyag vegyszereket, kémiai cuccokat jelent)
A barnából se mind jó, mert van, amit csak színeznek. :/
Az utolsó hozzászólást meg kell cáfoljam.A barna kenyerekben is ugyanazok az adalékok vannak,mint a fehér kenyérben.Sőt,a mennyiségük még több is,mivel,ha el szeretnék adni a kenyeret,akkor annak szépnek kell mutatnia,ehhez pedig adalék kell.A barna liszteknek van egy olyan tulajdonsága,hogy lapul tőlük a kenyér,és ez nem a pék hibája,ilyen a liszt a rostanyagok miatt,és javítani kell az állagán,mivel lapos kenyeret senki nem venne meg a boltban.
A másik:azért mondják,hogy egészségesebb a barna kenyér,mivel a benne levő rostanyagok miatt jóval kevesebbet fogyaszt az ember egy evéskor,mint a fehér kenyérből.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!