A DNK vagyis a dagasztás nélküli kenyér tényleg olyan jó?
Figyelt kérdés
csomó helyen látni gyönyörű kenyér képeket és beszámolókat hogy milyen finom2011. szept. 24. 11:50
1/6 anonim válasza:
Szerintem jó, mivel tömörebb, mint a dagasztott társai, de még a félig dagasztott tészták is nagyon jók, ha kifejezetten valamilyen céllal csinálod
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég jó, de aki a bolti felfújt izéhez szokott, annak furcsa lehet elsőre :)Tényleg sokkal tömörebb, talán szivacsosabb is a belseje, viszont egészségesebb és nem kell vele sokat bajlódni ;)
3/6 anonim válasza:
Bocs, de nem értem a kérdést.A dagasztás ugye a tészta egyneművé gyúrása ( dagasztása) de ettől miért lenne sokkal jobb a kenyér, hiszen csak a tésztája simább, egyenletesebb. Nem a kelesztőanyag nélküliségre gondolsz?
Én még nem láttam boltban ilyen kenyeret, mindben van valamilyen kelesztő,(kovász,élesztő,sütőpor..)
4/6 anonim válasza:
Ebben is van kelesztő anyag, de nem kell dagasztani, csak összekeverni este, olyan nokedli állagú lesz, és másnap jénaiban megsütni. Ez nem bolti kenyér, hanem otthoni próbálkozás :)
5/6 anonim válasza:
18:21-es! Így már értem. Tudod a receptjét?
6/6 anonim válasza:
Én ezt a fajtát sütöttem egy ideig, szerettük, és nagyon egyszerű így hogy csak "össze kell dobni": [link] , most váltottam a házi kovászosra, így már hasonlít a kenyerem a rozskovászos boltihoz picit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!