A hal miért nem számít húsnak? Pl. Sok vegetáriánus is eszi, meg elvileg húshagyó kedden is lehet, mert hogy az nem hús
Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 21:44
11/34 anonim válasza:
8-as egy vegán pláne nem fog halat enni...emlèkszem èn is a halevő vegánra itt, ez eleve nincs. Vegetàriánus se eszik halat, vegán tejtermèket, mézet se.
12/34 anonim válasza:
Nekem a vega ismerősöm azt mondta hogy tengeri halat azért eszik mert az nincs úgy megnyomorítva mint egy ipari csirke vagy marha, hanem szabadon él amiíg ki nem halásszák.
13/34 anonim válasza:
ebből is látszik h a vegák a legalapvetőbb biológiai ismeretekkel sincsenek tisztában...épeszű emberben fel sem merül az a kérdés h a halaknak a teste hús e...
14/34 anonim válasza:
A gyümölcs is hús, csak gyümölcshús. A hal is hús, csak halhús.
15/34 anonim válasza:
Egy vegetáriánus sem fogyaszt halat, mivel ahhoz az állat halála szükséges.
Aki azt mondja mégis, az egyszerűen nem vega.
16/34 ede1219 válasza:
"Nem eszünk olyat, ami élt, mozgott. "
Akkor mit esztek, pusztán levegőn és vízen nem lehet élni.
A növények is élnek, mozognak!
17/34 ede1219 válasza:
1. válaszolónak
A hús az állatok vázizomzata, függetlenül attól, hogy hideg- vagy melegvérű!
18/34 Alain Delon válasza:
Azért, mert egy kicsit flúgosok, akik így fogják fel.
19/34 anonim válasza:
Én vagyok a halevő vegán, szevasztok! És az a sztori azért nem úgy volt, kicsit leegyszerűsítettétek, makrobiotikus vegánként írtam magamról, mondjuk ma már nem teszem, mert nehezen érthető főleg a vegánoknak, pedig nem én találtam ki a kifejezést. A makrobiotika engedi a hal evését, egyéb állati eredetű dolgot viszont nem enged, de nem az állatok védelme miatt. A rendes vegán sz állatok miatt nem eszik se húst, se halat, se mézet, semmilyen állati eredetű táplálékot. Én is ismerek vegetáriánust, aki nagyon ritkán eszik halat, számomra ez nem gond, de biztos van aki ebbe is belekötne. Egyébként nyilván a hal is hús, a halnak a húsát eszik, ha biológiai szempontból nézzük.
20/34 anonim válasza:
19. Ezt inkább te egyszerűsítetted le, és semmit nem érteni belőle. Hogy lehet vegán aki eszik halhúst? Egem az eszméje érdekelne az egésznek, hogy miért lehet ezt, de amazt nem? Aki így étkezik, mit tart szem előtt? Tisztában van vele,
vagy csak ez így divat?
Ha meg a hal nem hús, akkor mi? Növény? :-) És akkor mi a helyzet a gombákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!