Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen körülmények között...

Milyen körülmények között ideális tartani a házi szalámit a szárítás során (füstölés után)?

Figyelt kérdés
Gondolok itt páratartalomra és hőmérsékletre.
2016. márc. 3. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy valaki tudatosan méri ezeket, hacsak nem nagyban csinálja.

Házi körülmények között- józan paraszti ésszel- a szellős, száraz helyen felakasztva történő tárolás megfelelő.

Hideg spájz, kamra.. stb jöhet szóba.

Doboszoli lenne a megmondhatója, nagy kár, hogy már nem nézi az oldalt és nem válaszol a szakmába vágó kérdésekre sem... :/

2016. márc. 3. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. márc. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!