Milyen körülmények között ideális tartani a házi szalámit a szárítás során (füstölés után)?
Figyelt kérdés
Gondolok itt páratartalomra és hőmérsékletre.2016. márc. 3. 09:57
1/2 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy valaki tudatosan méri ezeket, hacsak nem nagyban csinálja.
Házi körülmények között- józan paraszti ésszel- a szellős, száraz helyen felakasztva történő tárolás megfelelő.
Hideg spájz, kamra.. stb jöhet szóba.
Doboszoli lenne a megmondhatója, nagy kár, hogy már nem nézi az oldalt és nem válaszol a szakmába vágó kérdésekre sem... :/
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. márc. 3. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!