Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha a chilit már nem akarom...

Ha a chilit már nem akarom cérnán lógatva szárítani, akkor hogy a legjobb tartani? És ha még nem száradt meg teljesen, de már nincs lehetőségem felakasztva tartani?

Figyelt kérdés

2016. febr. 18. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Én leszoktam darálni.

Ha még nem száradt meg teljesen vágd be a sütőbe, ha van hőlégkeveréses, de ha nincs az sem baj. Lényeg, hogy a lehető legkisebb fokozaton legyen. Szárítsd amíg ki nem szárad, aztán daráld le és befőttesüvegbe tedd.

2016. febr. 18. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó ötlet a szárítás is. Ha nem légkeveréses a sütőd, akkor a legalacsonyabb fokozaton, kicsit nyitva hagyva a sütő ajtaját tudod megszárítani.

Egyébként papír vagy szövetzacskóban is tudod tárolni.

2016. febr. 19. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!