Ha a chilit már nem akarom cérnán lógatva szárítani, akkor hogy a legjobb tartani? És ha még nem száradt meg teljesen, de már nincs lehetőségem felakasztva tartani?
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 15:15
1/2 anonim válasza:
Én leszoktam darálni.
Ha még nem száradt meg teljesen vágd be a sütőbe, ha van hőlégkeveréses, de ha nincs az sem baj. Lényeg, hogy a lehető legkisebb fokozaton legyen. Szárítsd amíg ki nem szárad, aztán daráld le és befőttesüvegbe tedd.
2/2 anonim válasza:
Jó ötlet a szárítás is. Ha nem légkeveréses a sütőd, akkor a legalacsonyabb fokozaton, kicsit nyitva hagyva a sütő ajtaját tudod megszárítani.
Egyébként papír vagy szövetzacskóban is tudod tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!