A beáztatott gabonát is ki kell szárítani mint az olajos magvakat?
Figyelt kérdés
ha áztatok be zabpelyhet akkor azt is ki kell szárítani vagy az már egyböl ehető? ésha szárítani kell az mennyi idő kb.?2016. jan. 21. 01:19
1/2 anonim válasza:
Zabpelyhet úgy is meg lehet enni. De miért kellene megszárítani? Akkor nem kellet volna beáztatni.
2/2 A kérdező kommentje:
a gabonákat is mint ahogy az olajos magvakat be kell áztatni hogy emészthető legyen mert olyan természetes anyag védi(fitinsav,lektin st.) amit a növény termel gombák és paraziták ellen amit az emberi szervezet se tud lebontani ezért nemcsak hogy emészthetetlen számunkra hanem még gátolja is az ásványi anyagok felszívódását. ezért kell beáztatni csak azt nem tudom hogy a gabonát is amit beáztatok meg kell-e szárítani ezt nem írják sehol :( csak anynit hogy áztatni kell
2016. jan. 22. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!