Hogy tudom a kaprot szárítani?
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 15:15
2/4 anonim válasza:
Ahogy az elsö írta.
De a száritástól elmegy az illata, ezért nem sok értelme van. Sokkal jobb, ha lefagyasztod és utána fagyossan teszed az ételekbe, akkor olyan lesz, mintha tényleg frissen szedted volna.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
2014. okt. 4. 15:55
4/4 anonim válasza:
Tényleg jobb fagyasztani, de egy kis óvintézkedés szükséges, mielőtt minden kaporszagú lenne a fagyóban.
egyadagos kis csomagokba szorosan folpackba tekerni, majd ezeket a csomagocskákat egy nagyon jól záródó műanyag dobozba tenni, és úgy eltárolni a fagyasztóban.Még a dobozt is érdemes a nejlonzacskóba tenni.
Nagyon kellemetlen tud lenni, ha valami átveszi szagát.
szárítás is megoldás, de, ahogy írták nagyon sokat veszít az élvezeti értékéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!