Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudom a kaprot szárítani?

Hogy tudom a kaprot szárítani?

Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Száraz, meleg, árnyékos helyen.
2014. okt. 4. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahogy az elsö írta.


De a száritástól elmegy az illata, ezért nem sok értelme van. Sokkal jobb, ha lefagyasztod és utána fagyossan teszed az ételekbe, akkor olyan lesz, mintha tényleg frissen szedted volna.

2014. okt. 4. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
2014. okt. 4. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Tényleg jobb fagyasztani, de egy kis óvintézkedés szükséges, mielőtt minden kaporszagú lenne a fagyóban.

egyadagos kis csomagokba szorosan folpackba tekerni, majd ezeket a csomagocskákat egy nagyon jól záródó műanyag dobozba tenni, és úgy eltárolni a fagyasztóban.Még a dobozt is érdemes a nejlonzacskóba tenni.

Nagyon kellemetlen tud lenni, ha valami átveszi szagát.

szárítás is megoldás, de, ahogy írták nagyon sokat veszít az élvezeti értékéből.

2014. okt. 4. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!