Füstölés után hogy lehet a kolbászt kiszárítani?
Figyelt kérdés
Vettünk füstölt kolbászt, de füstölés utan is nyers egy kissé és puha. Lehet vele kezdeni valamit, hogy kiszáradjon? Társasházban lakom, csak alagsori tároló van, ahova ki tudnám akasztani, de nem tudom, hogy nem-e lesz ott baja, mert csak egy kis szellőző ablak van.2015. jún. 11. 21:12
1/5 anonim válasza:
Füstölés után közvetlen még ilyen, én pl. így szeretem. Hát pedig mást nem tudsz, csak levegőn szárítani. Ha nem nyúlják le az alagsorban, és nincs ott 30 fok, akkor nyugodtan akaszd ki. Nálam sem jár nagyon a levegő a spájzban, de oda szoktam tenni és szépen kiszárad (ha megéri)
2/5 anonim válasza:
Pedig ez tenne jót neki...utána (újság)papírba csavarba tedd hűtőbe, még ott is szikkad kicsit.
4/5 zolidobos válasza:
A kolbász szikkasztásához, érleléséhez, 20 fok alatti helyiség, és sok !
...levegő szükségeltetik. A helyiség be próbáljunk minél több levegőt juttatni, de ne kôzvetlenül a kolbászra, hanem a légtérbe.Külônosennyáron fontos a fentiek betartása.
5/5 anonim válasza:
Pince akkor jó ha le esik róla a papír.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!