Fenesi kérdése:
A sonkát mér kell hamuval kezelni és mikor, fűstőlés előtt vag útán?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 16:39
3/4 zolidobos válasza:
A sokáig eltárolásra szánt sonkát, kolbászt, szalámit valóban szokták tiszta fahamuval kezelni. Természetesen a füstölés után. A hamu lúgossága gátolja a penészgombák megtelepedését, a penészesedést.
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszotokat
2014. dec. 21. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!