Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A sonkát mér kell hamuval...

Fenesi kérdése:

A sonkát mér kell hamuval kezelni és mikor, fűstőlés előtt vag útán?

Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 16:39
 1/4 anonim válasza:
52%
MÉÉÉÉR??
2014. dec. 19. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
NEM KELL
2014. dec. 19. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 zolidobos ***** válasza:
71%
A sokáig eltárolásra szánt sonkát, kolbászt, szalámit valóban szokták tiszta fahamuval kezelni. Természetesen a füstölés után. A hamu lúgossága gátolja a penészgombák megtelepedését, a penészesedést.
2014. dec. 21. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszotokat
2014. dec. 21. 12:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!