Tuti receptet füstölt sonka, tarja?
Figyelt kérdés
Húsvétra szeretnék finomságokat készíteni,ha kérhetem részletesen írjátok le.Sózás,pácolás érdekelne pontosan,hogy kell.Olvastam a salétromról kell-e vagy nem?A füstölésig kellene eljutnom,azt már szakember fogja végezni.2012. dec. 16. 09:31
1/2 anonim válasza:
Kérdezd meg Doboszolit, ö garantáltan tökéletes választ fog adni erre is.
2/2 anonim válasza:
A húst jó alaposan nedörzsölöd sóval, letakarod, hideg helyre teszed. Lehet kapni sonkapácot, azzal még finomabb. Minden nap megforgatod a lében. Ha jól emlélszem, három hétig szoktuk a lében hagyni, ha nagyobb, maradhat tovább. Ha kivetted, egy kicsit mosd le, aztán mehet füst alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!