Melyik a legjobb? Tarja, sonka, csülök, lapocka? Te mit teszel ezek közül a húsvéti asztalra?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 14:12
1/13 anonim válasza:
Hát az igazság az, hogy nem szeretem egyiket sem... Nem eszem ilyesmit egyébként sem, húsvétkor sem fogok csak azért, mert húsvét van :) Sorry
2/13 anonim válasza:
Szerintem a házi sonka a legjobb, nálunk mindenki azt keresi.
3/13 anonim válasza:
Mi a csülköt szeretjük. Házit veszünk, a piacot ilyenkor ellepő gyorspácolt termékeknek nem sok köze van az eredetihez :S
5/13 anonim válasza:
Parasztsonkát eszünk húsvétkor, meg kell főzni és nagyon finom.
6/13 anonim válasza:
azt nézem, hogy hozzáadott páclé van e benne. Na az kapásból nem kell, a sós vizet megvenni 1000/kg áron nagy luxus.Ami 1000 ft alatt az mind ilyen szemétbe való. Inkább keveset veszek az igazi parasztsonkából,de az minőségi.
7/13 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, a pácolt nem egyenlő az igazi füstölttel. Én imádom a tarját, de valószinű hogy csülök is lesz.
8/13 anonim válasza:
Ha szép főt tarját kapok ami nem nagyon zsíros,1 cm szeletekre vágom,és kirántom úgy ahogy a húst szoktuk.Nagyon finom,kiegészíti az ünnepi menüt.Majonézes salátákkal önálló fogásnak is tálalható.ZS
10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. márc. 24. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!