Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Füstölés után nagyon sós lett...

Füstölés után nagyon sós lett a szalonnám. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Meglepö! ( A szalonna szinte tömény zsir. Abba meg nem szivodik bele a so. Max a vékony husos részbe meg a börbe.)
2015. jan. 20. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Átmosod (de akkor minden jön vele). Vagy ha megfőzöd, akkor több lében főzöd meg.
2015. jan. 20. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Használat elött azt a darabot áztasd egy ideig vízben.
2015. jan. 20. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy szoktam, ahogy az utolsó. De utána már nem szoktam nyersen enni, megsutom, vagy valamibe beleteszem.
2015. jan. 20. 14:11
 5/7 zolidobos ***** válasza:
100%

Technológiai hiba! A szalonnát sózás után, füstölés előtt meleg vízben le kell mosni a sótól, és egy éjszakára fedőpácba tenni,(10 liter hideg víz, 60 deka só)úgy, hogy ellepje, majd leszikkasztani, és füstölni.

Tanácsom:Mosd le a szalonnát meleg vízben a füsttől, tedd fedőpácba, majd vékonyan füstöld újra. Utána fagyasztó!

2015. jan. 22. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Még 1 jó tanács ! Húst csak nyersen egyél. kolbász,szalonna..Esetleg párolva. mert elhízol.Az innuitok nyersen eszik a fókát és nincs szívbetegség.
2015. jan. 23. 08:44
 7/7 anonim válasza:
Le kell mosni hasznalat elott
2015. jan. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!