Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Füstölés után miért nedvesedik...

Füstölés után miért nedvesedik a sonka és ez okoz-e problémát?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Hagytad száradni füstölés előtt, kb egy napig?

Rakd szellős helyre.

2014. febr. 22. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

Okozhat bizony, nemsokára penészedni kezd.

A megoldás minél több levegőt juttatnia helyiségbe, akár huzat, akár ventillátor segítségével. Most rögtön!!!!

2014. febr. 23. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!