Füstölés után miért nedvesedik a sonka és ez okoz-e problémát?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 14:05
1/2 anonim válasza:
Hagytad száradni füstölés előtt, kb egy napig?
Rakd szellős helyre.
2/2 doboszoli válasza:
Okozhat bizony, nemsokára penészedni kezd.
A megoldás minél több levegőt juttatnia helyiségbe, akár huzat, akár ventillátor segítségével. Most rögtön!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!