Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan lehetne színesebbé...

Hogyan lehetne színesebbé tenni az étkezéseket?

Figyelt kérdés
Állandóan éhes vagyok, de már unom az állandó májkrémes kenyeret meg a sonkás szendvicset. Mondanátok olyan (nem főtt/sült) ételeket, amik ízletesek, könnyű elkészíteni őket, és viszonylag gyorsan megvannak?

2014. jan. 8. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Használj zöldségféléket, ezekkel szó szerint is meg átvitt értelemben is szinesebbé teheted az étkezéseket.
2014. jan. 8. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha van TV paprikád, akkor javaslom, hogy amikor teheted ülj le és bambulj előtte. Nem azért, hogy utána egy rakás ismeretlen hozzávalóból csinálj valamit állítólag negyed óra alatt, ha nem azért, hogy ihleted legyen.

Ha nem is rövidebb idő alatt, de a szokásos főzési időn belül mostanában jobb kajákat produkálok, mint korábban. Ízesítések, technikák, összetevők... valahogy felfrissült a főzőtudományom.

Amúgy ma kivetem a fagyasztóból a tavaly nyáron lereszelt tököt, beraktam az edénybe és fél óra múlva tökfőzeléket ebédeltem...kapor nélkül, mert az nem volt, de már nagyon éhes voltam...

Ha szendvics jellegű kaját szeretnél, akkor vegyél előre csomagolt salátakeveréket, esetleg kutyulj rá valami öntetet. Bögrébe üss bele egy tojást, sót és tedd be a mikróba, seperc alatt kész van egy tükörtojás és máris van egy kis meleg és más a szendvicseden.

Ha szereted a májast, azt is keverheted egy kis vajjal, pertezselyemmel, hagymával és szendvicskrémként kent a kenyérre. Netán reszelt sajt, ráolvasztod stb.

2014. jan. 8. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen!ha mindig éhes vagy az azért van mert nem eszel rendes ételt,FŐtt ételt!Inkább fizess be egy melegkonyhai menüre mindennap!Nem drágább mit az állandó szendvics gyártás,és változatos is ráadául nem leeszel mindig éhes!!De egyépként ha nagyon akarod akkor:készíthetsz,olyan szendvicskrémeket előre amik mindig bennt lehetnek a hűtőbe!Az egyik a padlizsán krém!a másik a Brusketta,aztán tojáskrém...ha érdekel privát leírom a pontos receptet!
2014. jan. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!