Hogyan lehetne színesebbé tenni az étkezéseket?
Ha van TV paprikád, akkor javaslom, hogy amikor teheted ülj le és bambulj előtte. Nem azért, hogy utána egy rakás ismeretlen hozzávalóból csinálj valamit állítólag negyed óra alatt, ha nem azért, hogy ihleted legyen.
Ha nem is rövidebb idő alatt, de a szokásos főzési időn belül mostanában jobb kajákat produkálok, mint korábban. Ízesítések, technikák, összetevők... valahogy felfrissült a főzőtudományom.
Amúgy ma kivetem a fagyasztóból a tavaly nyáron lereszelt tököt, beraktam az edénybe és fél óra múlva tökfőzeléket ebédeltem...kapor nélkül, mert az nem volt, de már nagyon éhes voltam...
Ha szendvics jellegű kaját szeretnél, akkor vegyél előre csomagolt salátakeveréket, esetleg kutyulj rá valami öntetet. Bögrébe üss bele egy tojást, sót és tedd be a mikróba, seperc alatt kész van egy tükörtojás és máris van egy kis meleg és más a szendvicseden.
Ha szereted a májast, azt is keverheted egy kis vajjal, pertezselyemmel, hagymával és szendvicskrémként kent a kenyérre. Netán reszelt sajt, ráolvasztod stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!