Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogyan váltsak ki minnél...

Hogyan váltsak ki minnél gyorsabban étkezéseket?

Figyelt kérdés
6hónapos a fiam most kezdtem el kóstoltatni és megtudtam h 11hónapos korában vissza kell mennem dolgozni mert különben nem vesznek vissza.szóval h csinájam h addig minden étkezést kiváltsak?
2013. szept. 23. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor én úgy csinálnám, hogy az új ízeknél 1. nap kóstoló, másnap már mehet amennyi jól esik neki, és mindig szoptatás előtt kínálnám, és étkezés után szoptatnék. Így hamarabb ki tudod majd váltani az étkezéseket.

Ha egy étkezés már teljesen ki van váltva (mondjuk a tízórai vagy az ebéd), akkor jöhet a következő.

De végül is 5 hónapod van, azért annyira nem kell sietned. 11 hónapos korára a legtöbb gyerek már csak napi 2x szopik (reggel-este), azt meg még úgy is meg tudod tartani, hogy dolgozol.

2013. szept. 24. 06:36
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem 5hónapos a kislányom és a védőnőm azt mondta hogy adhatók neki annyit amennyit ő szeretne nem kell kóstolgatni. de én is úgy csinálom mint az első válaszoló :)
2013. szept. 24. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!