Havi 30 ezer forintból egy fő hogyan tud egészséges ételeket enni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy máshol 3-4 ember eszik ennyiből, de én képtelen vagyok egymagamra főzni ebből a pénzből, nemrég kezdtem el egyedül élni, de nem igazán tudtam még belejönni.
Aki esetleg volt ilyen helyzetben, nem tudna írni egy menüsort egész hétre, hogy mit eszik reggelire ebédre vacsorára?
Olyanra gondolok, amiben pl. a maradékokat is fel tudom használni, tehát ha az egyik kajába kell egy fél élesztő meg egy kanál tejföl, akkor a maradék ne vesszen kárba.
2016. jan. 14. 17:03
11/11 anonim válasza:
Én úgy tudnék segíteni, ha leírnád mondjuk az elmúlt hét étkezéseit, és hogy mit és hol vásároltál hozzá. Talán úgy látnám, hogy hol tudsz esetleg lefaragni.
Egyébként ne aggódj, azért a 30 ezer forint egyáltalán nem sok, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!