Vannak kevésbé egészségtelen vagy akár egészséges édességek gyerekeknek? (bolti)
A csokiba mártott meggy, kakaós mandula és hasonlók még egész elmennek szerintem.
(Én magam már nem enném meg őket, pofonegyszerű jobb édességet készíteni otthon, általam választott édesítővel: mazsola, xilit, eritrit, banán...)
aszalt gyümölcs, magvak, almachips, cserpes (vagy hasonló) joghurtok...nekem ezek jutottak eszembe.
A túró rudiba is egy halom cukor van, szerintem még a "kevésbé egészségtelen" kategóriába se illik bele.
De ha van időd rá, csinálhatsz házi müzli szeletet is például, vannak neten receptek :)
gesztenyepüré helyett: gesztenyeliszt vízzel elkeverve, esetleg hozzá pár csepp barackmagolaj, semmi cukor.
vagy kókuszreszelék simán, kislányom kiskanállal eszi, addig rágja, amíg "ki lehet szívni a levét".
Én kutattam sokat, hogy olyan gyerek vitamin készítményt találjak, amit szívesen megesznek a gyerekek, akár édesség helyett is. Imádják. :)
Itt tudsz róla olvasni bővebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!