2/8 anonim válasza:
Tényleg attól függ miből. A vörös húsok, belsőségek kifejezetten nem egészségesek, de halból vagy fehér húsból akár egészséges is lehet. Ami egyértelműen a legegészségesebb, azok a zöldségpástétomok :)
4/8 anonim válasza:
Az, hogy "pástétom" csak egy gyűjtőfogalom, olyan étel, ami aprítva van, kenyérre kenhető, hidegen is fogyasztható. Ha egészséges alapanyagokból, kímélő konyhatchnikai eljárással készíted, akkor egészséges. A bolti, vagy ahogy én szeretem, az nem egészséges :)
5/8 A kérdező kommentje:
A bolti pástétomokra gondoltam... mert amúgy nagyon drágák, ezért felvetődött bennem, hogy ha már drágák, akkor mennyit érnek a szervezet számára.
2015. nov. 17. 23:01
6/8 anonim válasza:
Ha magatoknak csináljátok otthon, friss és egészséges anyagokból, akkor igen.
Ha boltban vagy szupermarketben veszed, pláne, ha discount helyeken vásárolod, vigyázz velük, fogalmad sincs, hogy miket tesznek bele!
Akkor is jó, ha olyan őstermelő árusítja, akit ismersz.
Nálunk van egy ilyen a közelben, nagyon finom az áruja.
7/8 anonim válasza:
A kimért pástétomoknál nehézkes, de a konzerveken nézd meg az összetevőket. Én egyszer olvastam csak el, a pulykabőrnél és csontpépnél feladtam, azóta nem eszem bolti májkrémet, pástétomot.
8/8 anonim válasza:
Csak saját készítésűt fogyasztunk akár hús, máj, tonhal, tojás, zöldségek és persze fűszerek.
Így tudom mi van benne, nem kell aggódnom a sok felesleges adalékanyag miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!