Paleo étrend és Norbi update-n kívül milyen egészséges élelmiszerek vannak?
Egészséges ételalapanyagok nevére vagyok kíváncsi.
Pl: Paleo étrend/termékek, Norbi update.
Valamint fairtrade termékeket hol lehet kapni?
Sem a paleo étrend, sem a Norbis cuccok nem egészségesek.
Ami egészséges, az a zöldségfélék, gyümölcsök, húsok.
Norbi ételek messze vannak az egészségestől.
Minden más alapanyag "egészségessége" vitatott, attól függ, milyen irányzatot követsz.
Szinte minden egészséges, ha megfelelő mennyiségben eszed.
Kerüld a cukros italokat, ne nassolj és ne egyél gyorskaját meg félkész fagyasztott ételeket.
Egyél változatosan mindent, levest, főzeléket, zöldséget, gyümölcsöt, húsokat, halat.
Amit soroltak, az kb. mind paleo. Mondok én is egyet, ami szintén az (bocs, ha már volt, de a kedvencem): tojás :)
A norbis izékről keveset tudok, de hogy az egészséggel egy lapon sem említeném őket soha, az így is biztos.
A paleón kívül egy csomó minden van, ami egyesek szerint nem egészséges (belül is akad), most kit vegyek alapul? :D Ha magamat (s kihagyom azokat, amikről általánosan nem foglalok állást, de nekem nem egészségesek), akkor a paleón túl nem sok akad, bár a rizzsel, a krumplival és a hüvelyesekkel nincs bajom (csak nem eszem őket, maximum nyomokban). Habár ezek némelyik paleóban is benne vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!