Egészségesen étkezők mennyit költötök havonta ételre?
Amit egészséges ételeknek mondanak, az mind csak a szponzor érdekeit képviseli, és divat.
Sajnálom, ha lisztérzékeny vagy, de ebben az esetben sem kell minden "tanácsot" követni.
De mégis ki szponzorálná azt hogy ne együnk kenyeret? Amikor helyette kb 100 másik opció van 50 különböző termelőtől/gyártótól. Inkább valószínű hogy a péklobbi terjeszti hogy az egészséges étkezés kamu hülyeség...
Kérdező, 5 főre olyan 80-100 000-et költök kb (de nem spórolunk egyáltalán, van mandulából készült süti, meg norbis péksüti is, persze nem minden nap), +a 3 gyerek még az oviban/suliban is eszik. Férjem itthonról visz ebédet, én itthon eszek.
2 főre kb. 60.000-et költünk, de egyikőnk vegetáriánus (ugye ez lényegesebben olcsóvá teszi a dolgokat), a másikónk pedig heti 3-500g húst eszik maximum. Ennyi pénzből bőven telik teljes kiőrlésű termékekre, friss gyümölcsökre-zöldségekre, válogatott erdei vagy drágább gombafajtákra, helyi termelőtől vásárolt tejre, tojásra, szintén helyi termelőtől veszünk nagyon finom házi sajtokat is.
Illetve nyáron olcsóbban is kijövünk, mert magunknak is termelünk a kertben zöldségeket.
Én a szüleimmel élek még, őszintén szólva nem tudom, pontosan mennyivel költünk többet, mióta kiderült, hogy glutén- és tejérzékeny vagyok. Szerintem nem kerül sokkal többe.
Már csak azért sem, mert amióta kiderült, édességet egyáltalán nem eszek, péksüteményt hetente többször ettem, szintén elhagytam stb., előtte teljes kiőrlésű kenyeret ettem. 0 nassolás.
Maglisztet itthon csinálunk. Bár az igazságokhoz tartozik, hogy az átlagnál jobb anyagi körülmények között élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!