Tudtok finom konzerves vagy zacskós bolognai szószt?
nem zacskós, de konzerv paradicsom van benne...
A "Maggi poralap fincsi" témában:
Összetevők:
Paradicsompor 34%, Kukoricakeményítő, Vöröshagymapor, Maltodextrin, Jódozott só, Hidrogénezett növényi zsír, Növényi olaj, Cukor, Élesztőkivonat, Fokhagymapor, Őrölt pirospaprika, Petrezselyemlevél, Oregánó, Őrölt rozmaring, Fehérbors, Aromák (glutén)
Szerintem maltodextrin, hidrogénezett növényi zsír és aromák nélkül is remek bolognait lehet csinálni, a többit meg elég egyszerű külön-külön beletenni a mártásba, és keményítőre sem lesz szükség hozzá.
A Knorr bolognai alap nagyon finom, en mindig azt hasznalom alapnak es teszek bele daralt hust, fuszereket es paradicsomot is.
Illetve a Barilla vagy Bertolli (mindig keverem a ket markat, elnezest) paradicsomos-bazsalikomos martasa az, amit onmagaban is szeretek.
" teszek bele daralt hust, fuszereket es paradicsomot is"
De ha ezt mind teszel bele, akkor minek az alap? Most komolyan, gyakorlatilag belerakod az összes összetevőt, ami a szószhoz kell. Kőleves effektus, nem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!