Prym kérdése:
Azt hogy tudom elérni hogy a narancs még a héjában megerjedjen egy picit, anélkül hogy megrohadna?
Figyelt kérdés
mert ettem egy ilyen narancsot és baromi finom volt :D
kicsit erjedt-alkoholos íze volt, de nem nagyon tudtam elérni ugyanezt másik naranccsal (persze ez nem direkt történt, véletlen került a kezeim közé és akkor már ilyen volt :D )
2014. febr. 28. 15:04
1/5 anonim válasza:
Ha sokáig áll a konyhában egy tányérban, akkor pár nap után ilyen lesz, nekem már sokszor erjedt meg amikor többet vettem.
2/5 A kérdező kommentje:
és nem rohadt/penészedett meg? amúgy megkóstoltad? :D
2014. febr. 28. 15:56
3/5 anonim válasza:
Szellős, meleg helyen nem penészesedik meg, a konyhában nekem a kivi is erjedt ízű lesz egy idő után és a narancs is.
4/5 anonim válasza:
Ha legközelebb megkérdezik miért vagyok még mindig itt gyk-n, csak linkelem ezt a kérdést.. :D
5/5 A kérdező kommentje:
örülök hogy hasznodra vált :D
2016. aug. 25. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!