Az a fajta narancs, ami kissé fakú héjjal rendelkezik és ovális az alakja inkább, mint kerek, honnan hozzák? Abba sosincs mag, kissé savanyú, vastag a héja, de szvsz az a legjobb.
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 13:02
1/8 anonim válasza:
Mi az, hogy "fakú"?!?!?! Ilyen szót nem ismerek és nem is tudom, mit akarna jelenteni!!!!!!!!
2/8 A kérdező kommentje:
Bocs, igen, közel van a billentyűzeten a 2 betű. Fakó akart lenni,
2013. nov. 8. 13:07
3/8 anonim válasza:
OK, azt hittem, valami tájszó!
Lehet, hogy a mandarinra gondolsz?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, ez biztos, hogy narancs, csak nem tudom honnan hozzák. Brazil, görög, spanyol, argentín, sok lehetőség van sajna.
Valami ilyesmire gondolok, mondjuk ez elég narancs színű, de az alja és az alakja is ilyen.
2013. nov. 8. 17:32
6/8 A kérdező kommentje:
Az a szívás, hogy nem tudom, mert bármit beírok, ugyanazokat a narancsokat dobja ki :D. Köszi a válaszokat!
2013. nov. 8. 18:47
7/8 anonim válasza:
A boltban ott kell lennie a származási helynek a termék mellett feltüntetve. A fajtáját meg a raktárostól próbáld meg kérdezni, elvileg rá kell, hogy írva legyen a csomagolásra. Bár lehet, hogy ott egyszerűen narancs van feltüntetve. Na meg az a fajta több országban is teremhet, még ha az adott bolt nem is hoz be belőle, csak egy országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!