Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen olyan kajákat vegyek,...

Milyen olyan kajákat vegyek, amiket nem kell hűtőzni?

Figyelt kérdés

Koleszban lakok, és van egy közös hűtőnk a lakótársama, aki a mellettem levő szobában lakik, de a mi szobánknak van egy közös ki előtere. Nos nemrég voltam otthon, és anyukám csinál nekem finom mustáros flekkent, ami ugye pácolva volt, így eláll egy ideig. De a szomszéd eltüntette. Ahogyan a 1,5€-s párizsimat is. Azerbajdzsánból jött a srác, csak angolul és oroszul beszél. Szóltam már neki, hogy ezt nem kéne, de a kedvenc kajámat lenyúlni...pofátlanság. Én meg csak magyarul és németül beszélek igazán jól.

Tehát milyen olyan kaját amit nem kell hűtőzni, hanem az én szobámban eláll??

2013. okt. 5. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Bemész a boltba és ami nem a hűtőben van el fog állni hűtő nélkül. Májkrém, füstölt kolbász, vákumcsomagolt tortellini stb.
2013. okt. 5. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Dobozos készételek: töltött paprika, húsos káposzta, de esetenként lehet látni dobozban virslit, nézz szét, valóban, amik az üzletekben polcon vannak, dobozos konzerv készételek, azoknak nem kell a hűtő.

Ezekkel az a gond, ha esetleg nem eszed meg, akkor a maradékot át kell tenni valami üveg vagy porcelánedénybe, és valóban hűtőbe tárolható még 1-2 napig tovább. Tehát mindenképpen kis dobozzal vásárolj.

Üveges készre főzött zöldségfélék: borsó, zöldbab, hasonlók.

Egyébként pedig az ilyen szobatársakat közös erővel ki kell tiltani az ilyen helyekről. Fogjatok össze, ha másként nem megy, lopjatok tőle ti is, majd észreveszi magát, hogy ez így nem működik!

2013. okt. 5. 15:52
 3/7 anonim válasza:
megmondod neki, hogy this is mine, dont touch this
2013. okt. 5. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:

A hűtőben csak az én kajáim vannak. De csapolja lassan, apránként..

Szóltam a vezetőségnek, mert a kolesz ár/érték aránával se vagyok megelégedve, de a válasz csak annyi volt, hogy nincs több üres hely.

Addig, pedig elfogyasztom a hűtőből a kajámat, és hűtő nélkül élek majd. Főzni a közös konyhában tudok. Az van emeletenként.

2013. okt. 6. 01:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen lakótárssal az lesz a baj, hogyha kiürül a hűtő, meg fogja találni a módját, hogy megszerezze azt is, amit nem a hűtőben tartasz. Biztos éhes és nincs pénze. Márpedig, ha így van akkor hiába magyarázod neki, el fogja csórni. Szóval szerintem ez a hűtőmentes akció nem lesz megoldás a problémára. Ennek ellenére próbáld meg! (az első voltam)
2013. okt. 7. 07:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Két külön szobában lakunk, csak van egy közös előtere a két szobának, és az nyílik a folyosóra. A közös előtérben van a hűtő. Minden más a szobámban van, amit mindig kulcsal zárok, így ide be nem igen tud jönni.

pénztelennek semmiféle képpen nem mondanám. Egy azerbajdzsáni politikus fia. Mercedesze van, 17" MacBook...szegény csak nem lehet.

szereztem egy kis hűtőtáskát jégakuval. Hűtőnek megteszi.

mindig főzök, úgyhogy hűtőznöm nem igen kell.

2013. okt. 11. 09:19
 7/7 anonim válasza:
Szalámit lekvárt meg ahogy elötem írta valaki konzerves ételeket vegyél. Ezeket nemtudják ellopni mert gondolom a szekrényedhez van lakat amihez neked van csak kulcsod.Oda pakold be a kaját is.
2013. nov. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!