Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mondanátok hízlaló kajákat?

Mondanátok hízlaló kajákat?

Figyelt kérdés
Hízni szeretnék, és könnyebb lenne, ha sorolnátok hízlaló kajákat.:) Előre is köszi!

2013. szept. 22. 16:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%

zsiros kenyér lila hagyma

csülkös pacal

2013. szept. 22. 16:11
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Minden magyaros étel, magyarosan elkészítve, édes sütemények. Ha olajjal főzöl, pulykát eszel, már nem magyar.
2013. szept. 22. 16:14
 3/22 anonim válasza:
93%
Mindegy, csak cukor legyen benne ésvagy fehérliszt.
2013. szept. 22. 16:31
 4/22 anonim ***** válasza:
Ja pacal, hát hogyne. Abban mi van, amitől hízni fog? Nem zsírtól lehet hízni elsősorban, hanem a szénhidráttól. Süteménytől valóban lehet hízni, viszont nem túl egészséges, meg ha genetikailag sovány az illető, akkor ettől sem fog. Először nem ártana tudni,h a kérdező mit szokott enni és mennyit, hány kg, milyen magas, mi a neme.
2013. szept. 22. 16:34
 5/22 zati19 válasza:
Menj be egy bio boltba, és kérdezd meg ugyan ezt. Valami szójás kapszulát ajánlanak, Dr Chen márkájú. ;) Exem is formásodott tőle!
2013. szept. 22. 16:36
 6/22 anonim ***** válasza:

Rendszeresen egyél, és kb mindig ugyanannyit (a szénhidrátot számold).

És nézd meg híztál-e. Ha nem, akkor emelj egy kicsit minden étkezésednél.

Kenyér, krumpli, rizs. Ezekben van a legtöbb szénhidrát.

2013. szept. 22. 16:37
 7/22 anonim válasza:
75%
sok tészta
2013. szept. 22. 16:37
 8/22 anonim válasza:
Én szívesen átadnék neked pár kilót :D
2013. szept. 22. 16:40
 9/22 anonim válasza:
Bocsi, de offolok. Fontold meg, keresztülmentem ezen én is, és egyetlen egy kilót sem szedtem fel kajától, csak csupa narancsbőr lettem, szóval nem biztos, hogy pont ezek jót fognak tenni neked, ha vékony az alkatod. Egyébként meg igen, minél cukrosabb és zsírosabb valami annál hizlalóbb, rám személy szerint a főtt étel van jó hatással.
2013. szept. 22. 16:44
 10/22 anonim ***** válasza:

"Bocsi, de offolok. Fontold meg, keresztülmentem ezen én is, és egyetlen egy kilót sem szedtem fel kajától, csak csupa narancsbőr lettem, szóval nem biztos, hogy pont ezek jót fognak tenni neked, ha vékony az alkatod. Egyébként meg igen, minél cukrosabb és zsírosabb valami annál hizlalóbb, rám személy szerint a főtt étel van jó hatással."

Igen, de lehet úgy is hízni,h izmot építesz sok fehérjével, nem pedig egész szénhidrátot eszel egész nap. Én genetikailag voltam nagyon sovány, aztán eluntam az egészet és sokat olvastam a témáról. Féléven belül 7-8 kg-t szedtem fel, úgy, h 3-4x ettem naponta. Minden kajálásnál csak arra figyeltem,h legalább 20-30 g fehérjét vigyek, mellé meg vmennyi szénhidrát is ettem amennyit kívántam, de azt nem számoltam, és persze edzettem, sportoltam mellé. Ha vki genetikailag sovány és gyors az anyagcseréje zabálhat egész nap süteményeket, sokat nem fog érni.

2013. szept. 22. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!