Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mondanátok hízlaló kajákat?

Mondanátok hízlaló kajákat?

Figyelt kérdés
Hízni szeretnék, és könnyebb lenne, ha sorolnátok hízlaló kajákat.:) Előre is köszi!

2013. szept. 22. 16:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

És mi az, hogy szintetikus táplálékkiegészítők? Ezzel mutattad meg, hogy ebben a vitában érdemben nem tudsz felmutatni semmit.

Először is: ki hozta fel a tápkiegeket?

Másodszor: a táplálékkiegészítő egészen más dolog, mint amire Te gondolsz.

A profi, versenyző testépítők valóban az egészségüket kockáztatják, mivel az egészségükre káros anyagokkal növelik izmaikat.

De egy fehérjepor, amely az egészségre SEMMILYEN mértékben nem káros, egészen más súlycsoport. A sajt gyártásából visszamaradt tejsavóból kivonják a cukrot, szűrik, meg minden hülyeség és így lesz a tejsavóprotein, egy teljesen természetes anyag.

Ez nem gyógyszer, nincsenek mellékhatásai. Ugyanannyi mellékhatása van, mint ha megeszel egy szelet csirkemellet.

Amíg ilyen ordító baromságokat mondasz, nincs értelme vitatkoznunk, mivel alapfogalmakkal nem vagy tisztában, csak a szokásos sztereotípiákat hangoztatod a testépítésről.

És szerinted azért nem kell enni tonhalat, mert abban nincs ch? Nem értelek, magyarázd már el.

2013. szept. 23. 17:49
 22/22 A kérdező kommentje:
Szóval sok fehérje, szénhidrát?:D Ebből a sok komiból nagyjából ezt szűrtem le. Sportolni meg nem szeretek, és az igazat megvallva nem is nagyon gondoltam rá hogy kellene. Egyébként mostanában rengeteget eszek mert barátnőm kihasználja hogy vékony és alig hízik, és minden percben eszik.:D szóval már engem is rászoktatott az evésre.:D
2013. szept. 25. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!