Pilates DVD + ugrókötél kb 20-30 perc + futás kb 30 perc érni fog valamit? Persze nem hizlaló kajákat eszem mellé. Szeptemberre szettnék vele 6-7 kg fogyni. Sikerülni fog így?
Hány centi vagy és hány kiló?
ettől is függ!
Nem, így tényleg vékonynak hangzik.De van hasam (nem is kicsi) meg derekamon is van egy adag háj :/
Szóval menne így valamit leadnom belőle?
szerintem ennyit nem fog tudni leadni. A fenti mozgásokkal szálkásodni fogsz, max 3-4 kiló lemehet rólad, (gondolom), de sokkal jobb ránézni egy izmos lányra, mint egy soványkára.
én a derekamra most a hullahopp karikát fogom kipróbálni. bár nekem többet kell fogynom (166cm 76 kiló) nekem is megvan a 30 perc futás naponta.
6-7 kiló akkor fog lemenni rólad, ha nem eszel.....
az pedig a legrosszabb dolog, amit elkövethetsz a testeddel. Normális a BMI-d? ha igen, akkor max annyit tehetsz, hogy a kényes területekre koncentrálsz, és azokat tornáztatod. de én a helyedben a futást nem hagynám abba!!!!
értem....... (illetve nem, de mindegy)
sajnálom, h nem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!