Pilates DVD + ugrókötél kb 20-30 perc + futás kb 30 perc érni fog valamit? Persze nem hizlaló kajákat eszem mellé. Szeptemberre szettnék vele 6-7 kg fogyni. Sikerülni fog így?
A sport jó, viszont egyél rendesen. Persze nem hízlaló kaját, de abból ami nem hízlal, egészséges, abból egyél eleget, ne koplalj. Sok fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonát.
Hogy hány kilót tudsz fogyni nem tudom, viszont azt javaslom, ne a mérleget nézd, hanem a tükröt. Ha kitartó vagy, hidd el látszódni fog az eredmény, ha kilókban nem is, de centikben biztosan. ;)
Ez hülyeség,hogy zörögnek a csontjai...én ilyen magasan 42 kilóvagyok,és még rajtam is van egy kis felesleg.
Mellesleg én is ezt csinálom,csak a futást nem bírom,ezért én azt kihagyom.Emellett egészségesen táplálkozok.
1hónap alatt 48ról fogytam ennyire,szval...:D
Azt javaslom,hogy reggelire egyél tartalmasan,pl. teljes kiörlésű kenyér,egy szelet párizsival,paradicsommal.Mellé kávé,vagy tea.Tízóraira gyümölcs.Ebédre saláta,sovány hússal.Uzsira megint gyümi,és mondjuk egy joghurt.Vacsorára megint zöldségek,de vacsira több fehérjét is vigyél be,mert ez fokozza a zsírégetés(éjjel,mikor alszol).Néha bűnözhetsz.Pl kétnaponta egy két kocka étcsoki jót tesz.Így sikerülni fog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!