Hogy szánjam rá magam a mindennapi sportolásra? és hogy ne egyek hízlaló kajákat? Nagyon szeretnék lefogyni, de mindig csak elkezdem, abbahagyom, és így semmit nem érek el vele.
keress olyat amit élvezettel csinálsz és nem úgy nézel rá mintha kötelező lenne,így sokkal könnyebb rávenned magadat arra hogy csináld
a hizlaló kaja lehet csak elhatározás és odafigyelés is,de ha nagyon nem működik akkor hassál az agyadra:ha hizlaló kaját eszel akkor mondjuk csípjél magadba vagy tegyél magad elé képet egy extrém kövér emberről vagy valami olyantól amit utálsz/félsz tőle,egészséges ételekhez pedig valami olyat amit szeretsz és nézd azt evés közben,a csípéssel és az undorral/félelemmel negatív élmény társul az egészségtelen ételekhez és egy idő után rögzül az agyadban így pedig nem fogod kívánni őket
Én is ilyen voltam mint te. Most ezt gondoltam ki: őszre-télre nincs szalonképes ruhám. Van a közelben egy outlet üzlet. Októberben lesz is egy kevéske pénzem. Ha sikerül megszabadulnom addig minimum 8, de inkább 10 kgtól akkor novemberben veszek magamnak 3 felsőt, és 2 nadrágot.
Most ez a motivációm.
Valami hasonlót találj ki te is.
Megmondom őszintén, hogy én a kalóriaszámlását találtam most magamnak, sok más után, amit időről-időre feladtam :(
A kalóriabázis.hu-t használom, nagyon jó. És megmondom őszintén, hogy a héten volt a férjem szülinapja, és még a tortájából is ettem egy fél szeretet, persze a többi kajára nagyon figyelek, mármint az alapanyagokra és hogy benne legyen a 1200kcal-s keretemben. Ha véletlenül kicsúszok, akkor muszáj sportolni aznap, de mindennap én sem csinálom. Viszont nagyon jól érzem magam a bőrömben. Ha ésszel válogat az ember, akkor bőven jól lehet lakni a 1200 kcal-val, főleg nyáron, sok a zöldség, gyümölcs. És így, hogy ezt tartom, hetente kb 5x lépcsőzőgépen taposok 50-60 percet (közben tv-t nézek, úgyhogy ez sem olyan megterhelő), és nem egészen 2 hét alatt fogytam 2,5 kg-ot. Szóval nem kell őrült koplalásba kezdeni ahhoz, hogy eredményt érj el, és így legalább nem is unja meg az ember 1 hét alatt a dolgot. Én ezt életmód váltásnak tervezem, szóval némi finomság néha-napján belefér! :)
Szia! Írj privátba! Én segítek! 3 hónap alatt 27 kilót adtam le! Egy speciális módszerrel. Csupán csak annyit kérek,hogy küldj egy before-after képet.Egy hamarosan induló fogyókúrás blogomhoz van rá szükség. Valódi személyektől kellenek a képek,had lássák mások,hogy sikerült embereknek lefogyniuk az én módszeremmel. Ha érdekel,írj nyugodtan! Kitartást!
ÜDV!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!