Szerintetek a mekiben meg lehet kérni az ott dolgozókat, hogy rakják el nekem a maradék kajákat? Vagy biztos, hogy elküldenének?
Sokszor megcsináltam már, hogy bementem, és a tálcástúl otthagyott maradékokat összeszedtem. Szerintetek meg merjem kérdezni az ott dolgozóktól, hogy elvihetem-e a szemetet? Esetleg van itt olyan, aki mekiben dolgozik?
(nincs pénzem kajára, és itt van a legfinomabb ingyenkaja, nem baj, ha már más is beleevett)
akkor maradok annál, hogy besétálok, megnézem a lerakót, viszem amit találok és megyek. péntek és szombat éjszakánként otthagynak annyit hogy jól is lakok, de máskor nagyon keveset találni. :s
megpróbálok elmenni oda takarítónak, hogy én vihessem ki a tálcatartókat kiüríteni, még lenne is belőle egy csomó pénzem, de nem hiszem hogy felvennének :S
Kamu!
Itt netezel, kajára pedig ennyire nincs pénzed?????
Ha felvesznek, akkor nem szedheted össze a maradékot.
Jár valami kaja a műszak alatt, de annyi, kész.
Nem szedik neked össze, mert tilos és nagyon ügyelnek rá.
Ugyanígy a TESCO-ban is megsemmisítenek rengeteg gyümölcsöt, az ott dolgozók meg fájó szívvel végignézik.
Már az is nagy szám, ha néha az állatkertnek adnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!