Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudnám a maradék...

Hogyan tudnám a maradék pihéket leszedni a csirkéről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha valóban pihe, és nem valami tokús toll-maradvány, akkor:

- ha kertes házban laksz, az udvaron gyújts meg jó néhány összecsavart újságpapírt, és annak a lángja felett forgasd át alaposan a csibét. Rögtön lekapja a hajszálvékony pihéket.

- ha panelban laksz, gyújtsd meg a gáztűzhely egyik lángját, és ugyanezt tedd meg ott.

A kezedre mindkét esetben vigyázz

Ha viszont nem gáztűzhelyed, hanem elektromos tűzhelyed van, akkor konyhában, fürdőszobában egy nagyobb átmérőjű lábasban gyújtsd meg azt az újságpapír-köteget, amit kertes ház udvarán gyujtanál. Vigyázz, nehogy valami más is lángra-kapjon!

2013. jún. 22. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is pörzsölni szoktam, mit ahogy az első válaszoló írja.
2013. jún. 22. 15:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, jó ötlet!:) Én elõször borotvára gondoltam, de az nincs itthon. Társasházban lakom, sajnos pörkölni nem tudok a gáz felett, mert villany van. De majd kitalálok rá valamit.
2013. jún. 22. 16:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Sikerült végül, bár eltartott egy darabig amíg kitaláltam hogy csináljam..:) Öngyújtó után keresgéltem, de nem találtam, végül előkerült egy gyufa és néhány gyertya. A gyertyákat egy kis pohárba állítottam, fogtam a gyufát és meggyújtottam őket. Majd vártam kicsit hogy a lángjuk akkora legyen, hogy meg lehessen felette pörkölni a csirkéket. Tuti ötlet lett! 7-8 perc pörkölés után eltűnt az összes pihe róluk.
2013. jún. 22. 20:26
 5/6 Bogarszemu ***** válasza:
legegyszerubb ha kekszeszt ontessz egy labosba vagy pleh talba es meggyujtod. Nem fustol, nincs vele sok macera.
2013. jún. 22. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:

No látod!

A gyertya pedig nekem nem jutott volna eszembe!

Ahogy mondani szokták: forintos ötlet!! :)))

2013. jún. 23. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!