Ha telivásárolom a hűtőt és veszek az éléskamrába étcsokikat, sütiket, kekszeket, az kidobott pénz?
A lányom azt mondja túl sok ételt veszek. De elfogy azért minden, nem dobódik ki semmi. Csak ketten lakunk, ő tini.
Nem eszik sokat, pont azert szeretem, hogy legyen választékja és így mindig megtalálja amit szeret.
Pl reggelire evett tegnap banánt, gyümölcsjaurtot és kakakóskávét, de van 1 kg tejszínsajt, szalámi sonka, kenhető sajt, sajtkrém, tojás, zöldségek.
A konyhaasztalon kekszek, 3 csomag, különböző fajtájú sima kekszek, de a jobb minőség, 2 drb 200 grammos csoki, 1 sötét és egy tejcsoki, csokis sütemények 3 doboz különbözőek, 400 gramm félédes csokis nápolyi, és alma- zöld és piros plusz banán.
Hűtőben szőlő is. Ott természetesen főtt étel is, 2 fajta.
Hogy legyen mihez nyúlni, legyen otthonosság érzés, kellemes.
A lányom szerint ez pazarlás.
De elfogy.
A kezdetekben lehetnek jóval enyhébb tünetei is, buffadás, alkalmankénti hasmenés, egyebek. Nálam nagyon durva az allergia, így nálam nagyon erősen is előjön. Ha valaki kevésbé allergiás rá, lehetnek enyhébb tünetek is.
Igen, sosem számoltam a kalóriákat, csak teljesen elhagytam a búzatartalmú ételeket. De ugye nálam a hízást is ez okozta, ezért is lehetet, hogy ennyitől vissza fogytam. De sokaktól hallom amúgy, akik nem allergiások rá, de mégis elhagyták a búzaszármazékokat, hogy fogytak az új étrendtől.
Gondolom az is segíthet, ha nem hagyod el teljesen, csak csökkented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!